Alışveriş

Anneler Günü Hediye Fikirleri 2022

Annelerimiz doğduğumuz andan beri yanımızda olan ve bize hayat veren en kıymetlilerimizdir. Onların hayatlarımızda olması hepimizin en büyük mutluluğudur. Haliyle annelerimiz için olan anneler günü de hepimizin kutlamayı en sevdiği gündür.

Yalnızca annelerin değil, anne adaylarının, yeni evlenenlerin hatta her kadının anneler günü kutlanır. Ancak bu özel günde annelerimize alacağımız hediyeye karar vermek zordur. Bu yüzden anneler günü hediye fikirleri 2022 arayışında olanlara yol göstermek amacıyla bilgi vereceğiz.

En Güzel Anneler Günü Hediyesi

Annelerimiz için elbette en güzel hediye çocuklarının sağlıklı ve mutlu şekilde varlığıdır. Buna rağmen yine de hayatları boyunca çocukları ve aileleri için yaptıkları fedakarlıklar için hediye almak istenir. Eğer manevi değerden daha çok işine yarayacak bir şey olsun diye düşünüyorsanız bu başlık altında bulabilirsiniz.

Bazı fikirler verecek olursak:

İlgili Makaleler
  • Eğer bildiğiniz herhangi bir ihtiyacı ya da yakın zamanda almak istediği ya da almayı düşündüğü bir şey varsa öncelikle onu tercih edebilirsiniz. Böylece hem garanti hem de onu mutlu edecek bir şey almış olursunuz.
  • Kendi ev durumuna ve ihtiyaçlarına göre siz tahmini bir yardımcı eşya alabilirsiniz, örneğin son zamanlarda çok popüler olan akıllı süpürgeler gerçekten evlerde kurtarıcı olarak iş görüyor.
  • Ev eşyaları dışında işine yarar bir şey olsun istiyorsanız ayakkabı – çanta kombini tercih edebilirsiniz.
  • Makyaj seti de eğer makyaj yapmayı ve bakımı seven bir anneniz varsa tercih edebilirsiniz.

Bunlar yalnızca maddi değerleri olan, manevi olarak anlamı daha az olan hediye örnekleridir.

Anneye Alınabilecek Anlamlı Hediyeler

Annelerinize alacağınız hediyenin anlamının daha önemli olduğunu düşünüyor ya da öyle tercih etmek istiyorsanız manevi değeri daha yüksek olan hediyeleri tercih edebilirsiniz.

Bunlar hakkında fikir verecek olursak:

  • Bebekliğinizden şimdiki halinize kadar olan fotoğraflarınızdan oluşturulmuş güzel bir albüm tercih edebilirsiniz.
  • Slayt şeklinde fotoğraf ve video oynatan akıllı çerçevelere yine güzel anılarınızdan oluşan bir kolaj yapabilirsiniz.
  • Son zamanlarda çok popüler olan ses frekans kolyelerinden alıp, annenize sesinizin frekansını ve mesajı iletebilirsiniz.
  • Evinizde duvarlara ya da koridora fotoğraflarınızdan oluşan bir sergi yapabilirsiniz.
  • Güzel kokan dev bir canlı çiçek alıp yanına duygularınızı anlatan bir mektup yazabilirsiniz ya da küçük tohumlardan ve güzel bir saksıdan hediye edip birlikte ekebilirsiniz.
  • Küçük bir video hazırlayarak duygularınızı canlı ve görüntülü olarak aktarabilirsiniz.

Bunlar da yalnızca manevi olarak tercih edebileceğiniz hediyelere birkaç örnektir. Unutmayın ki ne alırsanız alın, büyük ya da küçük, pahalı ya da ucuz, maddi ya da manevi; anneleriniz için en mutlu edecek şey sizlerin mutlu ve sağlıklı olmasıdır.

Bu yüzden önce annelerinize doğru ve hayırlı bir evlat olarak onları üzmemeye, kırmamaya ve hep değerli olduklarını hissettirmeye gayret edin, emin olun bu onlar için en pahalı hediyeden daha anlamlıdır.

Her Annenin Seveceği Risksiz Hediye Önerileri

Değerli anneleriniz için alacağınız hediyeye karar vermeden önce bir de He-Qa ürünlerine bakmalısınız. He-Qa birbirinden farklı kategorilerde ve çeşitlerde ürünleriyle oldukça fazla seçenek sunuyor. Aksesuardan giyime, kombinlerden çorap ve şallara kadar çok fazla çeşit mevcut.

Böyle olunca da bakarak karar vermeniz ve aradığınızı bulmanız elbette daha kolay oluyor. Giyim kategorisindeki birçok çeşitle herkese hitap edebilecek ürünleri bulmanız çok kolaydır. Hem anneannenize, hem annenize hem de kız kardeşinize tek bir mağazadan, He-Qa’dan hediye alabilirsiniz.

Aynı zamanda fırsat ürünleri kategorisiyle de daha avantajlı ürünler almanızı ve böylece daha çok alışveriş yapabilmenize imkan tanıyor. Aynı zamanda web sitesindeki yönlendirmeyle He-Qa Organik ürünlerini de ziyaret edebilirsiniz.

Buradan da besleyici ve doğal olan organik ürünleri tercih edebilirsiniz ancak anneler günü hediyesi olarak düşünüyorsanız birkaç çeşit ürünlerden koli hazırlayarak gönderebilirsiniz. He-Qa olarak tüm ürünlerimiz hem kaliteli hem de uygun fiyatlıdır. Aynı zamanda 300 TL üzeri alışverişlerinizde kargo bedava fırsatı sunuyoruz. Size verilen günde de teslimatları kapınıza kadar yapıyoruz.

Modellerin üzerinde sergilenen ürün çekimleriyle de kıyafet ya da aksesuarların duruşunu görerek fikir sahibi olursunuz. Böylece alacağınız ürünlerin nasıl göründüğünü bilerek daha kolay tercih yapabilirsiniz. Birçok farklı renk, model, kategori ve beden imkanıyla anneler günü için aradığınız hediyeyi bulacağınız He-Qa’dan alışveriş yapmak için tek yapmanız gereken web sitemize gelerek üye olmak olacaktır.

Üye olduktan sonra dilerseniz sms bildirimlerini de açarak fırsat ve kampanyalardan anında haberdar olursunuz. Böylece beden ve renkler tükenmeden dilediğiniz ürünü avantajlı şekilde alabilirsiniz.

Yeni Anneye Anneler Gününde Ne Hediye Alınır?

Anneler günü artık yalnızca anneler için kutlanmıyor. Anne adayları, yeni bebeği olmuş anneler, torunları olmuş anneanneler hatta evlenmemiş kadınların bile anneler günü kutlanıyor. Peki bunlardan birisi olan yeni bebeği olan annelere ne hediye alınmalı?

İşte bu sorunun cevabını da bu başlık altında vereceğiz. Yeni anneler, henüz bu hisleri yeni tadan ve duygusal yoğunluklarının oldukça yüksek olduğu bir dönemdedirler. Bu hassas dönemlerinde onları mutlu edecek bir anneler günü hediyesi alabilirsiniz.

Yeni anneler, duygusal hassaslıkları ve yaşadıkları 9 aylık süre sebebiyle yeniliğe ihtiyaç duyabilirler. Bu yüzden onlara değişiklik ve farklılık katacak giyim ya da aksesuar ürünleri tercih edebilirsiniz. Örneğin baştan aşağı detaylı olarak düşünülmüş bir kombin alabilirsiniz.

Değerli mücevher ya da takılar da yeni anneler için güzel bir seçim olabilir. Ya da yine ihtiyacı olduğunu ya da almak istediğini bildiğiniz bir eşya alabilirsiniz. Örneğin özellikle bebeği yeni doğan annelerin ilk tercihi olan mikrofonlu bebek kameraları olabilir. Alacağınız her ne olursa olsun tüm anneler için önemli olan bebeklerinin ya da çocuklarının mutluluğudur.

heqa

2014 yılında kurulan Esra Keskin Demir kadının stilinde, kasaba hayatının ufak detayları, kent yaşamının getirdiği modern tasarımlara dokunarak hayat bulur. Bu yüzden zamansız, sade ve her daim özgündür. 2019 yılı itibariyle yine Esra Keskin Demir tarafından kurulan HE-QA markasında da aynı çizgi devam edecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu