Alışveriş

Deri Modasında Yumuşak Geçiş

İster vintage tarzınla bütünleştir, ister sokak stiline dâhil et. Dilersen de küçük dokunuşlarla özel gün kombinine dönüştür… Modada stilize etmeye en müsait parçalardan biri, deri kıyafetler. Gardıropların asi duruşlu kahramanı da diyebilirdik ancak son yıllarda duruşunda bir yumuşama olduğu aşikâr.

Önceleri deri tasarımlar denince akla gelen siyah parlak pantolonlar, dar kesim kısa ceketler yerini daha rahat parçalara bıraktı. Kahveler, siyahlar da eskisi kadar hâkim değil deri kumaşlarda. Bejler, bordolar, hatta beyazlarla yumuşadı deri modası. Tabii özündeki ‘cool’luğu yitirmeden!

Zamansız parçalarla gardırobunun ömrünü uzatmak isteyenlerdensen deri giysilerin tam senlik olduğunu unutma! Mevsim geçişlerinin vazgeçilmezi deri, bu sezon He-qa’da farklı formlarda çıkıyor karşımıza.

İster Gömlek İster Ceket!

Esnek vegan deriden hazırlanan He-qa’nın deri koleksiyonunda en dikkat çeken parça gömlekler. He-qa deri gömlekler, dikiş detayları ve stil sahibi duruşuyla dış giyime de göz kırpıyor. Kışın gömlek olarak kullanabileceğin deri gömlekleri, mevsim geçişlerinde ceket formunda değerlendirebilirsin. Sıcak renk seçenekleriyle de içini ısıtmaya aday!

Aynı renklerde üretilen He-qa deri pantolon ve etekli deri pantolonlarla yapacağın kombinler ofiste ya da özel günlerinde kurtarıcı parçan olabilir.  Ya da deri gömlekleri jeanle birleştirerek günlük kullanımında rahatlığı yakalayabilirsin.

Deri Pantolonda He-Qa Farkı!

Kadın deri pantolonlarda tesettüre uygun kesimler bulmak her zaman kolay olmuyor maalesef. He-qa, deri pantolonda iki farklı seçenek sunuyor senin için. Yumuşak deriden, yüksek belli, düz paçalı pantolonlar her ortamda şıklığına eşlik etmeye hazır! Deri bol paça pantolon ise sezonun bol pantolon trendine bambaşka bir hava katıyor.

Stil Sahibi Etekler!

Tesettür deri etek modelleri son yıllarda daha çok piliseyle buluşarak çıkıyor karşımıza. Deri etekler He-qa’da bu sezon farklı bir formda seni bekliyor. Dikiş detaylarıyla hareketlendirilen düz kesim tesettür deri etekler, derinin iddiasıyla zarafeti buluşturuyor.

Deri etek gömlek takımlar özel günlerinde kurtarıcın olmaya aday! Farklı Deri etek kombinleri yapmak istersen yıldız parçanın deri etek olduğunu unutma! Kendi başına bir yıldız olan uzun deri etekler, sade parçalarla buluştuğunda günlük stiline rahatlıkla ayak uyduracaktır.

Vegan Deri Nedir?

Sayfamızda da karşılaştığımız “vegan deri nedir?” sorusuna kısaca cevap verelim. Otoriteler tarafından suni deriyle farkı tartışılsa da çevre duyarlılığı daha yüksek maddelerle imal edilen deri diyebiliriz. Vegan deriler, mantar, ananas, hindistan cevizi gibi bitkisel liflerden veya çevre dostu sentetik maddelerden üretiliyor.

heqa

2014 yılında kurulan Esra Keskin Demir kadının stilinde, kasaba hayatının ufak detayları, kent yaşamının getirdiği modern tasarımlara dokunarak hayat bulur. Bu yüzden zamansız, sade ve her daim özgündür. 2019 yılı itibariyle yine Esra Keskin Demir tarafından kurulan HE-QA markasında da aynı çizgi devam edecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu