Alışveriş

Soğuk Kışa, Sıcak ve Tarz Kapitoneler

Bu yıl kış yüzünü erken göstereceğe benziyor. Sıcacık montlara gardıroplarda yer açma zamanı yakındır. Soğuk kış günlerinde kapitone montların cazibesi tartışılmaz bir gerçek. Sıcaklık, tarz ve rahatlığı aynı anda sunan kapitone montlar, bu sezon da kışın gözdesi olmaya aday.

Kapitone Montlarda Sıra Dışı Tasarımlar

He-qa’da zamansız parçalar yine yepyeni formlarda karşımıza çıkıyor. Klasikleşen kadın kapitone kabanlara alternatif pek çok sıradışı parça seni bekliyor. Oversize kapitone kabanlarla soğuktan korunurken,  şık ve trend görünmenin cazibesini yaşayabilirsin.

Aksesuar ve biye detaylarıyla hareketlendirilmiş kapitone kabanlarla stilini sokağa taşı! Soğuk kış aylarında bile tarzını hareketlendirmekten korkma!

Baştan Aşağı Kapitone!

İngiliz kraliyet ailesinin kırsal yaşamıyla özdeşleşen ve Barbour markasıyla şöhrete kavuşan kapitone montlar, 2021 dış giyiminde de ön planda olan parçalardan. Klasik renkler yine gözde. Ancak sezonda dikkat çeken canlı renkler sayesinde tarzına eğlence katabilirsin.

Kapitone deyince aklımıza ilk gelen pofuduk dolgulu kışlık kabanlar oluyor. He-qa, inceltilmiş formuyla da yer veriyor kapitone kumaşlara. Hepsi yumuşacık elyafla üretilen He-qa kapitone ceket ve kabanlar üç farklı kalınlıkta tasarlandı.

İlgili Makaleler

Dış kıyafette tam da kararsızlık havalarını yaşadığımız günlerde bu tasarımlar ilaç gibi gelecek sana!  80 ve 120 cm boylarında kapitone trençkot modelleri ve 120 cm baharlık kapitone yeleklerle stilini tamamlamak senin elinde! Takım severler de unutulmadı. Kapitone etek ve kapitone pantolonlarla ezber bozan kombinlere imzanı atabilirsin.

Seyyar Kapüşon ve Çıtçıt Konforu Bir Arada

Kapitone kabanlarda kapüşonun dinamik görüntüsü tartışılmaz. Özellikle yağmurlu havalarda işlevselliği de.  Ancak ortamına göre farklı tarzlarda kullanım düşünenler için He-qa’da da çıkarılabilir kapüşonlu kapitone montlar dikkat çekiyor.

Kapşonlu ya da kapşonsuz kullanım olanağıyla farklı stillerde tarz görünmenin keyfini kış boyu yaşayabilirsin. Dış giyim, görünüş kadar rahatlık da vadetmeli diyenlerdensen, çıtçıtlı kapitone kabanlar tam da aradığın parçalar. Hem de reglan kol kapitone mont, düşük kol ve takma kol kapitone mont alternatifleriyle…

heqa

2014 yılında kurulan Esra Keskin Demir kadının stilinde, kasaba hayatının ufak detayları, kent yaşamının getirdiği modern tasarımlara dokunarak hayat bulur. Bu yüzden zamansız, sade ve her daim özgündür. 2019 yılı itibariyle yine Esra Keskin Demir tarafından kurulan HE-QA markasında da aynı çizgi devam edecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu