Alışveriş

Trençkot Tarihine Çelme Takan Tasarımlar!

Moda, toplumların, olayların, geleneklerin büyülü aynasıdır der moda otoriteleri. Moda tarihinin en ikonik parçalarından biri de kuşkusuz trençkot modelleri. Yolculuğu 1850’li yıllarda başlar. Fransız ve İngiliz askerleri için ağır kumaşlardan üretilen paltolar gitgide kullanışsız hale gelmiştir. Burberry markasının kurucusu Thomas Burberry bu duruma çözüm olarak önce gabardin kumaşı icat eder.

Klasik Trençkotlara Çelme Takan Tasarımlar!

Su geçirmeyen bu ince kumaş tam da aranılan parçadır. Bu özel kumaş, kamuflaj renk ve askerler için düşünülen işlevsellikle birleşince trençkotun temelleri atılır. Bir Burberry klasiği olan trençkot, zamanla vazgeçilmez bir parça olarak moda sektöründe yerini alır.

Rahat, bir o kadar da şık ve zamansız trençkotlarla her zaman farklı hissetmen mümkün. Doğru bir trençkot kombiniyle her ortama uyum sağlaman da.  Klasik modeller her dönem gözde. Ancak son yıllarda dünya markalarında gördüğümüz deriler, desenler ve işlemelerle farklı stillere kavuştu kadın trençkot modelleri. Tesettür trençkotlar da nasibini aldı bu durumdan. Sen de ezber bozan modellerle tarzını hareketlendirmekten korkma! Farklı boy, kumaş ve desen alternatifleriyle He-qa trençkotlar stilini tamamlamaya hazır!

Desenli Trençkotlardan Korkma!

İlkbahar-yaz sezonunda çiçek desenli takım, elbiselerle enerjini yükselten He-qa’da renkler trençkotlara taşındı. Çiçek desenli trençkot ve yeleklerle sonbaharı ilkbahar neşesiyle karşılamak senin elinde!

İlgili Makaleler

Puantiye Trençkot ile Nostaljik Şıklık

Puantiyenin nostaljisine hayır diyemeyenlerdensen müjde! Siyah beyaza en çok yakışan desen puantiye, He-qa’da trençkotla buluştu. 100 cm olarak hazırlanan puantiyeli trençkotla tarihten gelen şıklığı yakala! Siyah beyaz geometrik desen trençkot da dolabının demirbaşı olmaya aday. İster jean ile kombinleyerek sokak stiline, ister etekle kombinleyerek ofis şıklığına dâhil edebilirsin.

Kapitone Trençkot ile Stilini Tamamla

Kapitone dolgular 2021 kış sezonunda modada gözde detaylar arasında. He-qa, bu sezon inceltilmiş formuyla yer veriyor dolgulu kumaşlara. 80 ve 120 cm boylarında kapitone trençkot ve 120 cm baharlık kapitone yeleklerle stilini tamamla!

Denim Trençkotla Dinamizmi Yakala

Dinamik tarzıyla denim trençkot yine sezonun enleri arasında. Klasikleşen tesettür trençkot kombinlerine alternatif denim trençkotlar, 114 cm trençkot boyu ile ara boy severlerin gözdesi! Yine spor-şık bir tarz için detaylarda hareketlilik sunan bir trençkot arayışındaysanız beli büzgü detaylı trençkot ve apoletli trençkot modellerimiz tam aradığın parçalar. Apoletli trençkot modellerinin omuzları daha geniş göstereceğini de ufak bir tüyo olarak bırakalım buraya.

Her Boy Trençkot!

Uzun trençkot pardesü modelleri tesettür giyimde eksikliği en çok hissedilen parçalardan. He-qa bu sezon da uzun trençkot modelleriyle hem stilinden hem de ölçüsünden ödün vermek istemeyenlere seçenek sunuyor. 130 cm trençkotlarla tarzla şıklığı bir araya getirebilirsin! Yine 100 cm trençkot, 110 cm trençkot, 120 ve 80 cm trençkotlar He-qa’da seni bekliyor.

heqa

2014 yılında kurulan Esra Keskin Demir kadının stilinde, kasaba hayatının ufak detayları, kent yaşamının getirdiği modern tasarımlara dokunarak hayat bulur. Bu yüzden zamansız, sade ve her daim özgündür. 2019 yılı itibariyle yine Esra Keskin Demir tarafından kurulan HE-QA markasında da aynı çizgi devam edecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu