Alışveriş

Vanilla Girl

Vanilya Esintili Moda Akımı

Son zamanların popüler sokak stili: Vanilla Girl trendi! Zahmetsizce şık hissetmene sebep olacak beyaz ve krem renklerden oluşan bu trend, rahat ve minimalistliğiyle favori stil kodlarını barındırıyor.Vanilla girl, adından da anlaşılacağı gibi, vanilyayı hatırlatan her şeyi içeren bir yaşam tarzını temsil ediyor. Bu tarz, krem, beyaz, bej ve ekru tonlarının hakim olduğu bir gardırop, vanilya kokulu parfümlerden vücut spreylerine, natürel tonların egemen olduğu sıcak evlerden vanilya kokulu mumlara kadar çeşitli unsurları kapsıyor. Vanilla girl estetiği, minimalizm, konfor ve lüksün bir araya geldiği bir tarzı yansıtır ve sosyal medya platformlarında etkili olan bir trend haline gelmiştir.

Vanilla girl akımı, zarif, sade ve etkileyici bir güzelliği vurguluyor. Beyaz ve krem tonlarının baskın olduğu bir renk paleti, rahat ve minimalist bir tarzı yansıtıyor. Doğal bir görünümle dikkat çekerken iddialı olmaktan kaçınılır. Vanilla girl tarzı, renkli ve karmaşık stillerin aksine, rahat kumaşları, iç açıcı renkleri ve konforu tercih ediyor. Vanilyanın sadece bir koku veya tat olmadığını, aynı zamanda yumuşak bir enerjiyi temsil ettiğini ifade ediyor.

TikTok’un öncülüğünde ortaya çıkan #VanillaGirl trendi, platformda milyonlarca kez görüntülenmiştir. TikTok modası genellikle geçici olmasına rağmen, vanilla girl estetiğinin rahat kumaşları, günlük konforu ve renk paletiyle uzun süre etkili olacağı öngörülmektedir.

Ve şimdi, vanilla girl olmak artık çok kolay! İşte bu sezonun ilham verecek bazı HE-QA parçaları…

Vanilla girl tarzını yakalamak için ihtiyacın olan Kolu Apolet Detaylı Kaban Ekru ve Palazzo Jean Ekru! Henüz hava sıcaklığı fazla yükselmemişken, bu kombini değerlendirebilirsin. Astarı Kapitoneli Mont Ekru ile zarif, sıcak ve şık bir görünüm elde edebilirsin. Baharın kendini gösterdiği güneşli günlerde İnci Detaylı Takım Ekru ile vanilla girl görünümüne ulaşabilirsin. Hem ofis günlerinde hem de özel buluşmalarda şıklığı yakala!

 

Vanilla girl tarzını yakalamak için gerekli olan tüm ürünlere  #vanillagirl etiketine tıklayarak ulaşabilirsin.

 

 

 

 

heqa

2014 yılında kurulan Esra Keskin Demir kadının stilinde, kasaba hayatının ufak detayları, kent yaşamının getirdiği modern tasarımlara dokunarak hayat bulur. Bu yüzden zamansız, sade ve her daim özgündür. 2019 yılı itibariyle yine Esra Keskin Demir tarafından kurulan HE-QA markasında da aynı çizgi devam edecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu