AlışverişGüzellikModaStil Önerileri

Geniş Paça Pantolonlarla Kombinlenebilecek Ceketler

1970'lerin cinsiyetsiz parçası 2024 ‘te hala hüküm sürüyor! 


1970’lerin cinsiyetsiz parçası 2024‘te hala hüküm sürüyor! 


Her gardırobun vazgeçilmezi mükemmel denim, bu sezon oversize ve geniş paça siluetlerle tekrar ön plana çıkıyor. Rahat kot pantolonları gardıropların vazgeçilmezi haline getirenler, sokak stilinden ilham alarak tarz kombinler oluşturuyor. Geniş paça jean pantolonlarla feminen üstlerle casual veya cool bir görünüm elde edilebilir. İşte bol paça pantolonları ceketlerle kombinlerken dikkate almak gerek noktalar.

Kadınsı ve Rahat Bir Görünüm

Geniş paçalı pantolonlarda, sokak stilinin vazgeçilmezi olan rahat ama şık bir görünüm yakalamak için bacak altına uygun oturan bir stil tercih etmek önemlidir. Spor bez ayakkabı ile kombinleyerek rahat bir şıklık elde edebilirsin. Aynı zamanda dar üstlerle denge sağlayarak, kadınsı bir hava da katabilirsin.

Denim on denim!

Günlük kullanım için ideal olan denimler ve geniş paçalı jean pantolonlar, yaşanmış bir tarzı yansıtarak hoş bir görünüm sunar. Yüksek bel ve bol kesimli pantolonları, denim ceketlerle kombinleyerek casual bir şıklık elde etmek rahatlığın yeni adı olabilir.

Pazartesi Günü Şıklığı

Sadece jeanlerle değil kumaş pantolonlarla da stilini yüksek tutman mümkün! Daha koyu maviler ve modern kesimlere sahip geniş paçalı jean veya kumaş pantolonları akşam yemekleri için uygun hale getirmek oldukça kolay. Bedene oturan balıkçı yaka veya gömlekle kombinleyerek, ceket ile eşleştirerek mükemmel bir akşam şıklığı veya iş günü yakalayabilirsin.

Maskülen Dokunuş

Günlük şıklığından gece stiline rahatça taşıyabileceğin geniş paçalı pantolonlar, maksi eteğin rahatlığına benzer. Bol paçaları uzun çizmelerin içine alarak Prenses Diana tarzını kullanabilir ve bu görünümle hem tarz hem de şık bir izlenim bırakabilirsin.

Geniş paça pantolonlarla şıklığını ön plana çıkar, bu sezonun trendini takip et, ve cesur kombinler yaparak stilini özgünleştir!

 

 

 

 

 

heqa

2014 yılında kurulan Esra Keskin Demir kadının stilinde, kasaba hayatının ufak detayları, kent yaşamının getirdiği modern tasarımlara dokunarak hayat bulur. Bu yüzden zamansız, sade ve her daim özgündür. 2019 yılı itibariyle yine Esra Keskin Demir tarafından kurulan HE-QA markasında da aynı çizgi devam edecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu