Alışveriş

Modern Pamuklu Ferace Modelleri

Modanın değişken yüzüne en çok direnen giysilerden biri feraceler. Geçmişi çok eskilere dayanan tesettür feraceler, Osmanlı’da Anadolu kadınlarının çarşaftan daha önce giydiği kıyafet olarak çıkıyor karşımıza. Yakasız, kolları uzun, günümüzdeki pardösüleri andıran bol ve uzun bir giysidir o dönemde. Feraceler, tasarımlarda genel özelliklerini hala koruyor.

Ancak üzücü bir gerçek var ki, son yıllarda polyester kumaşların esaretinde. Yaz günlerinin kurtarıcı tesettür kıyafeti feracelerin, polyester kumaşlardan üretilmesi biraz tezat elbette. Vücuda hava aldırmayan ve terleten bu kumaşlar, feracelerin rahatlığına gölge düşürüyor. He-qa feraceler işte tam bu noktada imdada yetişiyor. He-qa koleksiyonlarının olmazsa olmazı pamuklu feraceler, pamuklu kumaş konforunu tesettür giyimle buluşturuyor. Modern tasarımlarıyla  da dinamik duruşuna ayak uyduruyor!

Spor Ferace Modelleri

Ferace çeşitlerinde özellikle gençlerin en büyük serzenişi, modellerin orta yaş ve üstüne hitap eden klasik tasarımlar olması. He-qa yazlık feraceler, modern ve sade tasarımlarıyla gençlere göz kırpıyor. Spor ferace modelleriyle, gardıroplarınızda değişim rüzgârları esecek! He-qa feraceler, modelleri gibi fiyatlarıyla da yüzünü güldürecek!

Hem Ferace, Hem Elbise

Yazlık feracelerin bir diğer avantajı da fonksiyonel olması. Bol, uzun, düğmeli ferace modellerini, rahatlıkla bir ferace elbiseye de dönüştürebilirsiniz. He-qa tesettür feraceler fazla düğme seçenekleriyle size ferace ve elbise rahatlığını aynı anda sunuyor.

Gardıropların Kurtarıcı Parçası

Ferace dünyasında esen rüzgârlar kullanım alanlarını oldukça genişletti. Günlük kullanımda, özel günlerde, tatil beldelerinde, namaz feracesi.. Hemen her yere uygun bir model bulabiliyor artık meraklısı. Özellikle siyah feraceler her ortamda kurtarıcı bir parça. Zamansız bir kıyafet olarak gardırobunda yer alsın istersen He-qa siyah feraceler tam aradığın model olabilir. Paylaşıldığı günden bu yana sezonun gözde parçalarından olan poplin feracelerin siyah rengi, uzun yıllar modası geçmeyecek bir tasarım olarak  www.he-qa.com’da seni bekliyor.

heqa

2014 yılında kurulan Esra Keskin Demir kadının stilinde, kasaba hayatının ufak detayları, kent yaşamının getirdiği modern tasarımlara dokunarak hayat bulur. Bu yüzden zamansız, sade ve her daim özgündür. 2019 yılı itibariyle yine Esra Keskin Demir tarafından kurulan HE-QA markasında da aynı çizgi devam edecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu