ModaAlışveriş

Tesettür Yüzme Takımı Modelleri

Tesettür Yüzme Takımında He-qa Farkı!

Tesettür yüzme takımları hayatımıza girdiğinde alışmakta biraz zorlandık. Belki ilk tasarımlardaki çiçekli böcekli kumaşlarını sevmedik, belki de vücudu tamamen kapatan yüzme giysisi fikrini garipsedik. Ancak zamanla, ölçülü giyinmeyi tercih eden kadınlar için kurtarıcı oldu tesettür mayolar. Eskiden yalnızca kadınlara özel plaj ve havuzlarda suya girebilen tesettürlü kadınların özgürlük alanını genişletti. Ailecek yüzme keyfi de cabası!

Talep artınca yıllar içinde tasarımlar da çeşitlendi tabii. Artık her tarza, her yaşa uygun tesettür yüzme takımı bulmak mümkün. Bu durum bir yandan sevindirici bir gelişme olsa da bir yandan da düşündürmüyor değil. Zira piyasada olması gereken özellikleri taşımayan birçok ürün mevcut. Peki, nedir bir tesettür mayoda olması gereken özellikler?

Öncelikle, her deniz giysisi gibi su itici özellikli bir kumaşla üretilmelidir. Çabuk kuruması ve sudan çıkıldığında en az yapışacak kumaşa sahip olması da önemli detaylardan biri. Hatta çabuk kuruması en öncelikli özelliklerden biri diyebiliriz. Tasarım da oldukça önemli. Aldığınız ürünle suda rahat hareket edebilmelisiniz. Sudan çıktığınızda da sizi rahatsız etmeyecek kadar yeterli bir bollukta olmalı yüzme giysiniz.

En önemli ve belki de en dikkat ettiğimiz özelliklerden biri de, tesettür yüzme takımının bonesi (eşarbı,şalı). Tesettür deniz giysilerinde ilk yıllarda en rahatsız olduğumuz konu herhalde başlıklar oldu. Yüzü saran, yanakları tamamen ortaya çıkaran boneleri pek de benimsediğimiz söylenemez. Kendimizce alternatif yollar denediğimiz de doğrudur! Neyse ki üreticiler konunun ciddiyetini çabuk fark etti ve pek çok farklı model üretildi. Artık hem görsel hem de işlevsellik olarak içimize sinen modeller bulmamız mümkün.

He-qa deniz şallarıyla sektörde büyük bir eksiği kapattı. İlk yıllarda tetra yüzme takımlarının parçası olarak üretilen tetra yüzme şallarını artık ayrı bir aksesuar olarak da edinebilirsiniz. Tetra deniz şallarının ön kısmında içten görünmeyen lastiği bulunuyor. Lastiği çene altınıza taktığınızda ve şalınızı yanlardan arkaya bağladığınızda yüzme sırasında başınızdan çıkmasını engelleyebilirsiniz. Tetra şal, konforlu bir yüzme olanağı sunuyor size.

İlgili Makaleler

He-qa’da Neler Var?

Son yıllarda tesettür yüzme takımı denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri He-qa! Özellikle Tetra yüzme takımlarımız her sezon vazgeçilmez modeller arasında. 118 cm tunik boyuyla plajda ölçülü şıklık arayanların imdadına koşuyor. Belden ayarlanabilir lastikli tuniğiyle suda da rahat edebilmenizi sağlıyor. Tetra yüzme takımları 5 farklı renk seçeneğiyle www.he-qa.com’da seni bekliyor!

Su itici özelliğe sahip, çok çabuk kuruyan micro kumaşla ürettiğimiz He-qa tesettür yüzme takımlarını çok sevdiniz. Biz de modellere yenilerini ekledik. Çizgi detayın zamansız ve sportif duruşunu sevenler için tasarlanan çizgili yüzme takımları, renkleriyle de gönlünü çelmeye hazır!

He-qa şerit detaylı yüzme takımı, sadelikten ödün vermek istemeyen, farklılığı detaylarda yakalamak isteyenler için tasarlandı. Lila, lacivert, yeşil ve siyah renklerde üretilen şerit detaylı yüzme takımlarıyla plajda şıklığı yakalamaya ne dersin?

heqa

2014 yılında kurulan Esra Keskin Demir kadının stilinde, kasaba hayatının ufak detayları, kent yaşamının getirdiği modern tasarımlara dokunarak hayat bulur. Bu yüzden zamansız, sade ve her daim özgündür. 2019 yılı itibariyle yine Esra Keskin Demir tarafından kurulan HE-QA markasında da aynı çizgi devam edecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu