Moda

Giyimde Uyum Yakalamak

Uzun trençkotlar tesettür giyiminde her zaman moda olmuştur ve uyum yakalamanızı sağlar. Tamamen beyaz bir görünümle tek renkli yapın ve sıcak bir başörtüsü ile eşleştirin. Nötr bir el çantası ve bir çift topuklu ayakkabı ile en rahat ve çarpıcı görünüme sahip olursunuz, göze çarpmaya hazırsınız. Tesettür takım modelleri de uyumun yakalanabilmesi için önemli bir etken oluşturur.

Eski ve vintage bir görünüm için kabarık veya çan kollu minik puantiyeli veya ince çizgili üstleri deneyin. Gerçekten şık ve asil görünmek için tasarımcı bir el çantasıyla altına paralel pantolon veya etek ekleyin. Tesettür kıyafetlerin bir başka cazibesi de tek renkli düz bir takım elbise giyme fikridir. Özellikle kırmızı takım elbise, kırmızı çan paçalı pantolon ve altın rengi tesettür, o küstah ve klas görünüme kavuşmak için ihtiyacınız olan tek şey.

Tesettür Elbise Kombinleri ile Şıklık

Tesettür giyimde elbiseler oldukça önemli bir yere sahiptir. Tesettür giyim elbise modelleri ile ilgili birçok farklı seçenek üzerinden tercih yapılarak uyum sağlanabilir. Tüm vücudu saran bir elbise seçin ve gündelik bir kot ceketle üst üste koyun. Görünümü bütünleştirmek için siyah bir başörtüsü ve bir çift beyaz spor ayakkabı veya topuklu ayakkabı seçin. Şimdi gidip insanların dikkatini zahmetsizce çekin.

Maksi hırkalar kış modasından asla vazgeçemez. Pastel renkli bir hırka alın ve onu tamamen beyaz bir uyumla birleştirin. Hepsi bir arada, rahat, yaratıcı ve zarif bir görünüm verir. Maksi etekleri zaten biliyor olsak da, onun baskılı ve gösterişli versiyonuna bir göz atalım. Cesur desenlere ve baskılara sahip bir etek seçin ve düz renkli bir üst ile eşleştirin. Tesettür renginin etek baskılarıyla uyumlu olması çekici bir eklentidir.

Aksesuarlarla Tesettür Elbise Nasıl Giyilir?

Tesettür elbiseleri aksesuarlar ile kombinlemek son dönemlerin modası haline gelmiştir. Tesettür elbise modelleri tesettür moda dünyasında yeni bir trend değil. Kolay ve zahmetsiz bir tesettür tarzıdır. Türbanlar tipik olarak üst kısımda bulunur, ancak bu başörtüsü stilinin benzersiz bir dokunuşu vardır. Her zamanki türban görünümüne bir adım, arkadaki kıvrık topuzdur.

Bu tesettür görünümü, kıvrılması ve kıvrılması daha kolay olduğu için en iyi şifon bir fularla elde edilir. Bükülmüş topuzunuzu gün içinde dağılmaması için bol iğne ile sabitlemek isteyebilirsiniz. Büyük topuz türban hem günlük hem de şık görünümler için mükemmeldir. Yine en sevdiğiniz küpeler ve hatta şık bir kolye ile kolayca kombinleyebilirsiniz.

Tesettür Elbise Giyerken Yapılan Hatalar

Tesettür giyimde elbise tercih edilirken kombinleme kısmında sık sık hatalar yapıldığı görülür. Doğru kombini seçmek ve vücut yapısına uygun elbiseler tercih etmek gerekir. Dökümlü bir elbisenin devreye girme zamanı geldi. Puantiye desenli uzun dökümlü bir elbise veya etek giyin ve bol bir üst ile üstünü kapatın. Elbise baskısı ile tesettür uyumunu sağlayın ve günün en yaratıcı kıyafetine sahip olun.

Saten elbiseler her kızın fantezisi haline geldi. Onu alçakgönüllülükle öldürmek için maksi bol bir hırka alın ve üzerine hafif nötr bir başörtüsü ile giyin. Bir dönüşüm için yüksek bilekte botlarla sokağa çıkın. Resmi bir geziyi etkilemek için, üstte vücudu saran ve belden aşağıya doğru dökümlü, sağlam uzun bir elbise parçası temel ön koşuldur. Bu elbise modellerini kombinlerken renk uyumuna da aynı şekilde dikkat etmek gerekir.

Tesettür Elbise Giyim İpuçları

Elbiseniz kolsuzsa, gerçekten şık ve modern bir görünüm için bir gömlek veya balıkçı yaka üst ile giyebilirsiniz. Üst kısmı elbisenizin rengiyle eşleştirebilir veya buradaki 2 görünüm gibi kontrast oluşturabilirsiniz. Ayrıca elbise midi boydaysa ya da uzun değilse çizmelerle de giyilebilir, elbiselerle harika duruyor. Daha mütevazı bir şey arayan tesettürlüler için bir başka harika numara da bedene oturan bir elbiseyle hırka, uzun blazer ve hatta trençkot giymektir.

Ayrıca elbisenin yandan yırtmacı varsa renkli opak taytlarla kombinleyebilirsiniz. Bir kot ve deri ceket, elbiselerle harika bir kombinasyon. Rastgele omuzlarınıza atabilir veya normal olarak giyebilirsiniz. Her durumda, bu tür elbiselerle harika görünecek ve zahmetsiz ve rahat görünmesini sağlamanın kolay bir yoludur.

Burada beline tanım için bir kemer takmayı da deneyebilirsiniz. Elbise seçiminde tercih yapma konusu oldukça önemlidir. Vücuda uygun bir elbise tercihi yapıldıktan sonra çeşitli aksesuarlar ve ek giyim parçaları ile kombin tamamlanarak şıklık elde edilir. Günlük şıklık ya da özel günler için birçok tesettür elbiseleri bulunur.

heqa

2014 yılında kurulan Esra Keskin Demir kadının stilinde, kasaba hayatının ufak detayları, kent yaşamının getirdiği modern tasarımlara dokunarak hayat bulur. Bu yüzden zamansız, sade ve her daim özgündür. 2019 yılı itibariyle yine Esra Keskin Demir tarafından kurulan HE-QA markasında da aynı çizgi devam edecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu