Moda

Modern Muhafazakar Kombin Önerileri

Eski usul muhafazakar başörtüsü stilleri, modern moda çağında çıtayı yükselterek ve moderniteye uyum sağlayarak doğasını değiştirdi. Tesettür modası söz konusu olduğunda bu hemen hemen doğrudur. Tesettür kıyafetler, son derece şık seçimler, kemerli alçakgönüllülük ve zarafet sunarak yıllar boyunca belirgin bir şekilde gelişti. Soğuk havalarda bir gezi mi planlıyorsunuz? Sade bir renk seçin ve tek renkli olun.

Bazı nötr aksesuarlarla dünyevi sıcak bir başörtüsü ile eşleştirin ve sonbahar-kış havasının tadını çıkarın. Bununla beraber tesettür takım da tercih edebilirsiniz. Çift gömlek görünümü, bir tesettür kıyafeti tasarlamanın en çağdaş yoludur. İki zıt gömlek, basic bir tişört veya basit bir gömlek alın ve tam kollu vücudu saran bir üst ile üst üste koyun. Biraz yaratıcılıkla basit, rahat ve gündelik görünüyor.

Genç Kapalılar İçin Kombin Önerileri

Genç kesim kapalılar için birçok kombin önerisi vardır ve bunların başında beyaz renk kombinler ön plana çıkar. Göze çarpmak istiyor ama ne giyeceğinize karar veremiyorsanız, tamamen beyaz bir geleneksel kesim alın. Feraceler artık farklı desen ve tasarımlarla çevrildi. Bozulmamış beyaz bir parça seçin ve tesettür modasının incelikli ve zarif anlayışını anında hissedin. Tesettür giyim içerisinde kombin yapmak oldukça önemlidir. Tesettür trendleri söz konusu olduğunda maksi elbiseler olmazsa olmazlardan.

Doğru miktarda stil, alçakgönüllülük ve zarafetle vücudunuzun tamamını kaplayan cesur baskılara sahip benzersiz desenli bir maksi elbise, kimseyi asla hayal kırıklığına uğratmaz. Rengi başörtünüzle koordine edin ve rock yapmaya hazırsınız. Tulumlara gelince, bu tüm zamanların en zahmetsiz trendi. Düzgün bir saten tulumu düz renkli bir üst ve yüksek diz çizmelerle eşleştirmeniz yeterli. Son olarak, fit renginize uygun tesettür ile piyasayı sallamaya hazır genç moda havasının tadını çıkarın.

Genç Kapalılar İçin Kombin Önerileri

Modern Tesettürde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yeni modern tesettür anlayışında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar ve kombinlemeler mevcuttur. Klasik uzun kollu A kesim elbiseler asla hayal kırıklığına uğratmayacak. Hafif bir şeftali elbisesini nötr bir başörtüsü ve bir çift topuklu ayakkabı ile eşleştirmeye çalışın. Herhangi bir aksesuar olmadan size kadınsı bir dokunuş verirler.

Bir çift spor ayakkabıyla birlikte klasik büyük bir kot ceket, z kuşağı moda dünyasına uyan her şeydir. Kıyafeti bir araya getirmek ve şık hale getirmek için alt giyim için siyah bir başörtüsü ve siyah pantolon seçin. Pazarı rahat bir kesimle öldürmenin bir başka yolu da bir çift bol kesim kot pantolon almaktır. Uzun eteklere elveda deyin ve şehirdeki en havalı trende hoş geldiniz. Açık renk bir tesettür ve beyaz bir gömlek ile artık hiçbir şey sizi durduramaz.

Modern Tesettürde Blazer Ceket

Blazer ceket ürünleri hem açıklar için hem de kapalılar için oldukça kurtarıcı bir üründür. Eteği her şeye tercih ediyorsanız, bu tarz tam size göre. Nötr bir maksi etekle iddialı bir süveter giyin ve üzerine bir blazer ceket giyin. Bu, doğru miktarda stille muhafazakar moda olayının adaletidir. Tesettür elbise üzerine blazer ceket giymek son dönemlerin popüler kombinlerinden birisidir.

Sadece kot ceketleri veya gömlekleri üst üste koymak son koşul değildir. Spagetti askılı şık bir slip elbiseniz varsa, onu boğazlı dar bir üstle eşleştirin ve tesettür rengini elbiseyle eşleştirin. Bu gerçekten tevazu sanatıdır. Daha rahat ama şık bir görünüm için, fırfırlı veya kabarık kollu bol bir üst seçin ve beyaz değiştirilmiş pantolonlarla eşleştirin. Eksiksiz ve estetik bir görünüme sahip olmak için tesettürünüzü beyaz tutun.

Modern Tesettürde Aksesuar Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Başörtüsü takan Müslüman kadınların küpe takamayacağını kim söyledi? Müslüman kadınların aksesuar cephaneliğinde süslü broşlar yerine küpeler yükselen yıldız konumunda. Tesettür görünümünüzü şekillendirmenin basit ve pahalı olmayan bir yoludur. Küpenizi, kulaklarınıza kolayca erişmenizi sağlayan herhangi bir tesettür stiliyle şekillendirebilirsiniz.

Büyük halka küpeler veya canlı püsküller, kıyafetinize biraz gösteriş veya renk patlaması katmanın eğlenceli bir yoludur. Aksi takdirde, daha sofistike bir görünüm için sade ama şık inci veya pırlantaları tercih edin. Bağlamalı ve drapeli tesettür giyim tarzı bu yazdan itibaren giderek daha popüler hale geldi. Bu görünüm, başörtünüzün uçlarını ensenize bağlamaktan ibarettir. Daha prenses benzeri bir görünüm için omzunuzun üzerinden geçirebilir veya olduğu gibi bırakabilirsiniz.

Başörtünüzü gereksiz iğneler olmadan şekillendirmenin sorunsuz bir yoludur. Boynunuzdaki koruma konusunda endişeleniyorsanız, bu görünümü balıkçı yaka veya yüksek yakalı bir üstle kombinleyebilirsiniz. Bağlanmış ve drapeli başörtüsü stili, malzeme daha esnek olduğu için en iyi şekilde şifon bir fularla elde edilir. Ayrıca, kendinizi havalı hissediyorsanız, başörtünüzü şık küpelerle eşleştiriniz.

heqa

2014 yılında kurulan Esra Keskin Demir kadının stilinde, kasaba hayatının ufak detayları, kent yaşamının getirdiği modern tasarımlara dokunarak hayat bulur. Bu yüzden zamansız, sade ve her daim özgündür. 2019 yılı itibariyle yine Esra Keskin Demir tarafından kurulan HE-QA markasında da aynı çizgi devam edecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu